Контакти
За нас - OXBUILD.BG
Към начало

OxBuild

За нас

ЗА НАС OXBUILD

Кои сме ние и какво правим?

Строително – инженерна компания OXBUILD LTD, част от холдинговата група OXIMO LTD, е с опит в проучването, проектирането и изграждането в областта на жилищното, административното и промишленото строителство.

Целите ни са изпълнение на качествено строителство, завършено с най-добрите материали и технологии, надеждно изпълнение на строително-монтажните работи и възможността за реализиране на проектите в кратки срокове, удовлетворяващи изискванията на всеки един клиент.

OxBuild Екип

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит в строителната сфера

Нашият екип от квалифицирани професионалисти в строителството притежава съчетание от богат опит и страст към иновациите. С грижа и внимание към всеки детайл, ние създаваме уникални и качествени проекти.

OxBuild

OxBuild История

Какво ни прави различни?

Градим дългосрочни отношения основани на доверие и корекност, стоим зад думите си и имаме индивидуален подход към всеки клиент. Работейки с нас, вие не получавате просто строител, а надежден партньор на когото може да разчитате.

Създаване на OXBUILD

Годината на основаването ни бе напрегната, изпълнена с множество обрати и щастливи моменти. По време на този важен етап, ние поставихме нашите цели, към които стриктно се стремим и днес – да предлагаме качествени строителни услуги, запазвайки интегритета си и превръщайки се в надежден партньор за нашите клиенти.

Реализирахме първият си мащабен проект

Кратко след стартирането, ни бе възложен проект от дружество Bolgar Capital. Успешно извършихме цялостна реконструкция и рехабилитация на сграда – бивши военни поделения и ги превърнахме в 245 апартамента за отдаване под наем.

Изградихме множество успешни
партньорства

През годините усърдна работа изградихме множество дългосрочни партньорства и връзки с различни инвеститори, строители, архитекти и изпълнители на други проекти, които въпреки предизвикателствата в бранша са се запазили успешно и до днес.

Продължаваме да строим и днес

OXBUILD не спира да се развива и разраства. През последните години успешно завършихме множество разнообразни проекти, а бъдещето изглежда дори още по-обнадеждаващо! За инвеститорите, които търсят надежден и сигурен строителен партньор, OXBUILD предлага опит и качество, които гарантират успешно завършване на всеки един проект.

request_image_alt

Oxbuild

Направете запитване
или заявете безплатен оглед

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

* Прочетох Общите условия и се съгласявам с Политиката за личните данни

oxbuild
+359 894 491 166 office@oxbuild.bg ул. “Д-р Заменхов 1” , гр. Варна