Oxbuild - Строителна компания Контакти
За нас - OXBUILD.BG
Към начало

OxBuild

За нас

За нас OxBuild

Кои сме ние и какво правим?

Строителна компания OXBUILD вече 20 години гради домове за вашето бъдеще. Започнахме с мисията да строим функционални и модерни сгради, които могат да отговорят подобаващо на всички индивидуални очаквания на нашите клиенти и така до днес.

Целите ни са да продължим да предлагаме качествено ново строителство, изградено с най-добрите материали и технологии, което да бъде еталон в бранша. Всеки наш проект е отличителен, но не само с красивата си архитектура и качества, а защото го градим с мисъл за бъдещето – това на неговите ползватели.

OxBuild Екип

Предлагаме функционални и удобни жилища, създадени за да покрият всички изисквания

Удобството е главното, на което залагаме винаги когато градим жилища. Стремим се те да бъдат с отлична локация, изградени пътни артерии и с абсолютно всички съвременни удобства, необходими за съвременен начин на живот.

Прочети повече
OxBuild Екип

Екип от професионалисти с дългогодишен опит, на които можете да се доверите

Благодарение на дългите години, прекарани в усърдна работа, нашия екип е напълно подготвен да отговори подробно на всеки ваш въпрос. Предлагаме възможност на всеки да се запознае и разгледа проектите ни лично.

Прочети повече

OxBuild История

Какво ни прави различни?

Иновативните решения, погледът, насочен в бъдещето и индивидуалния подход – много са факторите, които ни отличават в строителния бранш, но едно е от значение: Ценим високо мнението на всеки един клиент за нас.

2005
2005

Създаване на OXBUILD

Годината на основаването ни бе напрегната, изпълнена с множество обрати и щастливи моменти. На тази дата поставихме целите и задачите си, които изпълняваме стриктно и до днес – Да градим домове за хората.

2006
2006

Построихме първата си сграда

Никога няма да забравим годината, в която успешно завършихме един от първите си проекти. С получаването на Акт 16 въведохме в експлоатация цял жилищен комплекс, който даде дом на над 20 домакинства.

2010
2010

Изградихме множество успешни партньорства

През годините усърдна работа изградихме множество дългосрочни партньорства и връзки с различни инвеститори, строители, архитекти и изпълнители на други проекти, които въпреки предизвикателствата в бранша са се запазили успешно и до днес.

2017
2017

Продължаваме да строим модерни жилища за вас

Строителна компания OXBUILD не спира да се развива и разраства. Само през последните няколко години имаме над 5 успешно завършени сгради. Очаквайте представянето на още наши съвременни и отличителни сгради съвсем скоро.

request_image_alt

Oxbuild

Направете запитване
или заявете безплатен оглед

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

* Прочетох Общите условия и се съгласявам с Политиката за личните данни

oxbuild
+359 894 49 1166 office@oxbuild.bg ул. “Д-р Заменхов 1” , гр. Варна