Контакти

Земни работи

Строителна услуга

Земните работи са тези, с които започва подготовката на всяка една строителна площадка. Те включват изкопи, насипи, трасиране на терени, укрепване на изкопи и насипи, обратни насипи, отводняване на изкопите, трамбоване и уплътняване на терена, укрепване на изкопа или насипа и на терена в непосредствена близост. Използва се флот от техника, обхващащ изкопни машини, превозни средства и подемни устройства.

Груб строеж

Строителна услуга

Грубият строеж се състои в изграждането на носещата конструкция на сградата – нейният скелет. Той включва фундиране (кофраж, армировка и изливане на основите), изграждане на надосновните стени, плочи, стоманобетонни подове и носещи стени (противоземетръсни шайби), колони, греди, зидарии, стълби, стълбищни клетки, комини, шахти, асансьорни шахти и др. (включително кофриране, армиране и изливане на бетон за всеки един от изброените елементи) и покрив.

Довършителни работи

Строителна услуга

Довършителните работи в строителството включват инсталация и завършване на различни елементи и системи, които придават завършен и функционален вид на строежа. Това обикновено включва монтаж на подови и стенни облицовки, инсталиране на осветителни тела и електрически контакти, както и приложение на бои и декоративни покрития. Довършителните работи са от съществено значение за постигане на крайния външен и вътрешен облик, както и за осигуряване на комфорт и функционалност на обекта.
request_image_alt

Oxbuild

Направете запитване
или заявете безплатен оглед

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.

* Прочетох Общите условия и се съгласявам с Политиката за личните данни

oxbuild
+359 894 491 166 office@oxbuild.bg ул. “Д-р Заменхов 1” , гр. Варна